2020       2019       2018       2017       2016       2015       2014       2013   
Cultuurweek Neeritter van
1 mei t/m 8 mei 2016


cultuurweek neeritter postertjeritter
neeritter cultuurweek
5 mei bord neeritter


Hieronder zie je de tweets van de 5 mei cultuurweek in Neeritter:En hier wat foto's uit vorige jaren.

Wieger cultuurroute 2014

Lucia Kwartet Cultuurroute 20145 mei venster


De Grenszangers 5meicultuurweek 2014


5 mei film

taartwedstrijd

sint Lucia,  Neeritter, open repetitie


5meicultuurweek hinkelbaan neeritter

5meivenster

liang 5 mei cultuurweek neeritterTimeCarriers Advance Team
wieger kruiden wedstrijd

claudia venster 5 mei


 

Voor de vierde keer een 5 mei cultuurfeest in Neeritter!

De cultuurweek in Neeritter gaat over delen en uitdelen en is zoals steeds georganiseerd zonder enige subsidie of commerciële sponsoring. Bovendien is vrijwel alles gratis toegankelijk en treden de artiesten gratis op. Deze combinatie maakt de Neeritterse 5 mei cultuurweek uniek.
De eerste en tot nu toe enige in zijn soort...
De deelnemende kunstenaars, artiesten, muzikanten, kunst en cultuurliefhebbers komen uit Neeritter zelf, uit de omgeving en uit het hele land. En iedereen, van kind tot volwassene in Neeritter kan meedoen, of te wel actief, of te wel door gewoon te genieten van wat er allemaal gebeurt en te zien is. En er is aandacht voor hoe belangrijk het is dat iedereen, waar ook ter wereld, vrouw of man, de kans krijgt om haar/zijn talenten te ontplooien.
De activiteiten van de vrijwillige deelnemers zijn zelfstandig en niet commercieel. Ze zijn bedoeld om er een fijne week van te maken voor iedereen en om vrijheid en cultuur te vieren!


Wil je nog meedoen, heb je ideeën, een ruimte beschikbaar of iets bijzonders om te laten zien of horen, laat het weten. Of ken je iemand die iets zou willen doen? Je kunt contact opnemen met Moniek Bongers via 0475 564056 of via de mail: moniekbongers@ziggo.nl

Doe je al mee en ben je een
5meiLocatie of wil je een 5meiVenster of 5meiTafel maken of stel je op 5 mei je tuin open, dan kun je als je wilt hier postertjes downloaden. Als je het postertje niet kunt printen dan kun je altijd bellen of mailen. Dan printen wij het voor je.

5mei venster 5meilocatieposterRood 5meitafelposter 5meiTuin

Laatste nieuws en updates cultuurweek 2016

- Er zijn filmopnames gemaakt voor de muziekvideo 'Polly Jean' tijdens de cultuurweek.
En dit is het resultaat: https://youtu.be/vIx62GpVBuU

- Craycin. Tijdens de Itterse Cultuurweek is er onderzoek gedaan naar de vroegere ligging van de oude en verdwenen (?) Veste Craycin. Het onderzoek maakte in de eerste dagen al duidelijk: Craycin bevond zich niet in Neeritter. Deze snelle -en vrijwel unanieme- conclusie van de onderzoekers heeft alles te maken met het uitgebreide en gedegen onderzoek dat er hier al is gedaan naar de inwoners en de geschiedenis van Neeritter.

- Gratis opnamesessie voor het Lucia Kwartet in de fameuze Dog Licks Recording Studio

- zaterdag 7 mei : het concert van Itter Brass en het Lucia Kwartet begint om 20.30 uur i.p.v. 19.30 uur!!! Locatie12, Lambertuskerk.
Klik hier voor het volledige programma!

- Ans van den Ende komt naar Praatjes met Plaatjes! Ans is blind en ze komt vertellen hoe ze haar prachtige schilderijen maakt!!! En ook, wie kent hem niet in Limburg, Ger Frenken is weer van de partij!

- Heb je de stadsdichter van Leudal nog nooit gehoord? Daar valt iets aan te doen. Frits Criens treedt op tijdens de cultuurweek op dinsdag.

 

 

 

 

 

 

 

 

hier het voorlopige! weekprogramma voor 2016

Het programma wordt nog regelmatig aangepast en uitgebreid!!
En klik hier voor Neeritter op Twitter: http://twitter.com/Neeritter


Programma dinsdagavond 3 mei:
Frits Criens, Lieke Joosen & Maartje Simons, Marie-José Didderen & Ilse Konings

20.30 - 20.35 Welkomstwoord
20.35 - 20.45 Lieke Joossen Zuidafrikaanse liedjes begeleid door Maartje Simons op gitaar
20.45 - 21.00 Frits Criens Gedichten
21.00 - 21.10 Lieke Joossen Zuidafrikaanse liedjes begeleid door Maartje Simons op gitaar
21.10 - 21.30 pauze
21.30 - 21.45 Frits Criens Gedichten
21.45 - 21.50 Marie-José Didderen en Ilse Konings op cello spelen Oblivion / Astor Piazzolla
21.50 - 22.05 Frits Criens Gedichten


Filmopnames voor de muziekvideo 'Polly Jean' op 5 mei tijdens de cultuurroute.
Er worden op diverse locaties filmopnames gemaakt voor een muziekvideo. Iedereen die dat leuk vindt, jong en oud, kan hieraan meedoen. Het worden allemaal korte opnames, die niet meer dan een paar minuten in beslag nemen.

Klik hier voor alle informatie.


Opnames Lucia Kwartet in de Dog Licks Recording Studio.

Ieder jaar biedt de fameuze Dog Licks Recoding Studio een gratis opname sessie aan. Dit in het kader van 5 mei en het vieren van vrijheid.
Dit jaar is de keuze gevallen op het Lucia Kwartet uit Neeritter, vanwege hun prachtige uitvoeringen en omdat zij al vanaf 2013 meewerken aan de 5 mei activiteiten.
Stefan Nijssen, eigenaar van de studio, en trompetist en percussionist van de populaire Limburgse band Minsekinder, trad zelf vorig jaar gratis op tijdens de 5 mei cultuurweek in Neeritter. Als lid van het TimeCarriers Advance Team...
Maarten Schellekens, fotograaf en cameraman (oa voor RTL), maakt video-opnames zodat het Lucia Kwartet straks ook op You Tube en Vimeo te zien zal zijn!Lees hier alles over de belevingstocht "Mysterie in 't Brook" op 12 juni 2016Meer informatie over een aantal van de deelnemers en optredende acts die al bekend zijn:

Voor de tijden en de locaties zie het programma.


 

Itter Brass
Itter Brass is een koperkwintet, opgericht in 1999.
Sindsdien speelt het kwintet in dezelfde samenstelling en bouwde in de loop der jaren een breed repertoire op, met onder meer klassieke muziek, kerkmuziek, popmuziek en jazz.
Het kwintet bestaat uit: Stefan Höppner (trompet, piccolo), Ronald Schroijen (trompet, bugel), Jack Munnecom (hoorn), Hans Wouters (trombone, euphonium) en Rob Geurts (bastuba).
Professor Ken Walicki (California State University, USA) schreef “Fanfare for a Changing Time” voor Itter Brass.

http://www.itterbrass.nl/
 

Lieke Joosen & Maartje Simons
Lieke zingt Afrikaanse liedjes en wordt begeleid door Maartje op gitaar.
Lieke Joosen is actrice o.a. bij TG De Wolven en maakt graag uitstapjes naar andere dingen en zo ook naar het zingen in het Afrikaans. "Ik houd van de Afrikaanse taal, ooit een Zuidafrikaans vriendje gehad. Het laat mij de schoonheid van de Nederlandse taal weer inzien." Het plan is om eind dit jaar naar Zuidafrika te gaan en daar het Afrikaans nog beter onder de knie te krijgen en samen te werken met locale muzikanten. www.liekejoosen.nl
Maartje Simons begeleidt Lieke op gitaar. Maartje is ook componist en drummer. Ze drumt bij The Hutspot http://www.thehutspot.com, en heeft in meerdere bands gespeeld en getoerd over de hele wereld. http://www.marzj.com       ( foto: Robin van Zaal) 

Joep Schellekens

Tijdens de productie van mijn eindwerk ben ik in contact gekomen met Urban Exploring, dit is een subcultuur onder fotografen die verlaten terreinen en gebouwen fotograferen.
De exacte locaties worden door Urban Explorers niet zomaar openbaar gemaakt, dit is de reden dat ik alleen een beschrijving heb toegevoegd en geen locatie.
Urban Explorers hebben een belangrijk motto dat geldt voor iedereen die een verboden terrein binnen gaat: “Leave nothing but footprints, take nothing but pictures”. 

Frits Criens
Stadsdichter van Leudal

Komt dat horen!

(1949) is als schrijver van vele markten thuis. Hij stond zelfs met zijn zoon, Quirien van Haelen, in Nijmegen in een landelijke slamfinale. Veel werk van hem verschijnt in literaire tijdschriften en bloemlezingen. Regelmatig is hij te beluisteren op de radio. De performer Frits Criens kan zijn publiek hilarisch vervoeren of stil ontroeren, al naar gelang, want humor en ernst horen voor hem bij elkaar. Ook daarmee staat Frits Criens sterk in de traditie van de Romantiek.
http://www.fritscriens.com/ 

Muziekkorps Schutterij Sint Lambertus
Door het muziekkorps worden regelmatig uitvoeringen gegeven. Ook neemt men deel aan wedstrijden, dit geldt zowel voor het muziekkorps alsook voor het solistisch optreden van de muzikanten. In de optocht van de schutterij gaat het muziekkorps voorop de schutterij om deze met muziek te begeleiden. De repetitie worden gehouden 1 x per week op de dinsdagavond. De individuele muziekopleidingen zijn voor tamboer en pijperfluit 1 x per week: de pijperfluiten hebben les op donderdagavond en de tamboers op vrijdag namiddag en avond. De repetitie en de lessen worden gegeven door gediplomeerde muziekinstructeurs. Het muziekkorps is aangesloten bij de provinciale muziekbond Limburgse Bond van Tamboerkorpsen (LBT), en landelijk bij Vereniging van Muziekbonden in Nederland’ (VMN). Doordat het muziekkorps behoort tot de schutterij heeft zij de mogelijkheid om deel te nemen aan de muziekwedstrijden en solistenwedstrijden tijdens de Bondsschuttersfeesten en het Oud Limburgs Schuttersfeest.

http://www.schutterij-neeritter.nl 

Marie-José Didderen en Ilse Konings (cellisten)

Spelen Oblivion van Astor Piazzolla 

Babs Schaper - Ku-Bez Atelier/Halerse school
beeldend kunstenaar

Mijn studie aan de kunstacademies van Maastricht (propedeuse), Genk (beeldhouwen, Hasselt (tekenen en glas-in-lood) en Tilburg (lerarenopleiding handvaardigheid) was zeer interessant en bleek een blijvend karakter te hebben. Daarna volgden meer specifiek gerichte stages en cursussen op het gebied van het verwerken van glas. o.a. in het glazeniersvak, glasfusing en brandschilderen (c.k. + v.u.). In mijn atelier werk ik als vrij kunstenaar aan mijn eigen oevre, het werken met glas-in-lood in een 3-d formaat, dat steeds in ontwikkeling is en nieuwe vormen schept. Daarbovenop werk ik ook in opdracht voor particulieren en instellingen.

Het “Ku-Bez Atelier” in Haler heeft zijn grenzen verlegd en is gefuseerd met de “Halerse School”, een creatief centrum in het voormalig basisschooltje in Haler. Het leegstaande gebouw is inmiddels druk bezocht door velen die er cursussen en lessen volgen door de 3 kunstenaars die het schooltje een nieuw leven inbliezen. ‘Creativiteit zonder grenzen’, luidt het motto. Ook dit jaar gaan we weer verder met de (vervolg) lessen- en cursussen. Voor komend jaar zijn er weer inschrijvingen mogelijk voor wat betreft glazenieren (brand)schilderen- en tekenen, airbrushen, restylen en knutselmiddagen voor kids.
http://www.ku-bez.nl/babsschaper.html

Babs Schaper Halerse School


 

Dries Wertz - Ku-Bez Atelier/Halerse school
beeldend kunstenaar

Jaren geleden ben ik tijdens de lerarenopleiding (docent tekenen/handvaardigheid) de airbrush tegen gekomen. Mijn toenmalige docenten wisten me er wel wat van te vertellen, maar verder hield het dan ook op. Dus dan maar zelf aan de slag. Met vallen en opstaan heb ik me het airbrushen eigen gemaakt en zo is het me toen gelukt om af te studeren met technisch illustratiewerk van motorfietsen, uitgevoerd met de airbrushtechniek
B4-art maakt: Illustraties in diverse technieken, Airbrushwerk, Bike art (kunstzinnige creaties op gebied van motoren), Muurschilderingen, Reclame uitingen, Vrij werk (ook 3d) en geeft workshops.

http://www.b4-art.com 

Michelle Jeurninck
Zangeres.

Dit jaar vindt de Cultuurweek in Neeritter voor de 4e keer plaats. Overal in het dorp vinden er optredens, exposities en andere culturele activiteiten plaats. Sinds de oprichting van de Cultuurweek, al 4 jaar dus, ben ik ook dit jaar weer te horen op een van de mooie locaties in Neeritter.
Inmiddels ben ik 17 jaar oud en treed ik regelmatig op tijdens dinershows of gewoon ergens op een feestje, meestal samen met Johan Veugelers.

Ook dit jaar heeft Moniek Bongers mij gevraagd om te zingen tijdens de Cultuurweek, uiteraard heb ik ja gezegd en de locatie waar ik optreed is: Vijverbroekstraat 15, bij de familie Rutten.
Ik zing voornamelijk ballades en popsongs van o.a. Adele, Ilse Delange en Ed Sheeran.

Ik hoop u te zien tijdens mijn optreden van 13.30-14.00 uur op deze bijzondere locatie in Neeritter!

Groetjes, Michelle 

Nico de Waal
verhalen bij de Armenmolen

 borje Armenmolen


 

Lin&ar
Duo Gitaar en Zang

Op moderne wijze hebben Linda en Arjan (Linear Live) elkaar in 2008 gevonden. Vanaf de eerste ontmoeting is het duidelijk dat zij samen een liefdevolle en muzikale toekomst tegemoet gaan. Zij spelen Engelstalige, romantische, sfeervolle luisterliedjes. Door middel van goede lange gesprekken en de ritmische tunes ontstaan steeds weer nieuwe liedjes. Luisteraars herkennen Ierse invloeden waardoor vergelijkingen met Mary Black en Enya snel gemaakt zijn, ook de ingetogenheid van Nick Drake heeft raakvlakken.

Lin&ar op facebook

lin&ar zangduo


 

Dansgroep Dance Vision

dance vision 

Drac de Magister, Internationaal Waarvrager.
Sessies en 'meet & greets' met 's werelds enige internationaal waarvrager

We mochten hem zelf ook wat vragen...
Is het waar dat van de mensen die u raadplegen meer dan 87% huilend weer naar buiten komt? Nee. Dat percentage is niet correct.

Klik hier voor een uniek interview met de Internationaal Waarvrager. 

Leon van Kessel
Materiekneder

 

Janny Kaldenbach - Pinata's
Maakt figuren van papier maché die gevuld kunnen worden met snoep, confetti en eventueel een klein cadeautje. Daarnaast laat ze haar haakwerken zien. En kinderen mogen zelf ook een stukje haken!!

http://www.kindertraktaties.net/

Jany Kaldenbach pinatas en haakwerk


 

Liang Ramakers
Pianist
 

De Grenszangers
Bij het samenstellen van het repertoire wordt gestreefd naar een diversiteit aan meerstemmige muziek als filmmuziek, musical, pop-covers, volksmuziek en ook klassieke muziek. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid religieus repertoire ter opluistering van de diensten met Pasen en Kerstmis.

http://www.degrenszangers.nl/

De Grenszangers tijden de cultuurroute in Neeritter


 

Gonnie Kessels
Keramiek 

Het Bijzonderiteiten Kabinet

De rondreizende kofferexpositie met prachtige kunstdingen nu tijdens de 5 mei cultuurroute in Neeritter!!
 

Harmonie Sint Lucia
Het harmonieorkest is zeer regelmatig te bewonderen: buiten op straat (serenades) of binnen (concerten). Dirigent Jac Sniekers en zijn muzikanten werken tijdens de repetities aan de opbouw van een aantrekkelijk repertoire: lichte muziek, klassieke muziek, marsen, hymnen enz. Harmoniemuziek kent de laatste jaren veel aanbod uit de musical- en filmwereld. En steeds vaker worden arrangementen geschreven van populaire songs. Hier zie je de harmonie tijdens de open repetitie in de 5 mei cultuurweek 2014 !

http://www.harmoniesintlucia.nl

Open repetitie harmonie St Lucia


 

Nicole Schoonwater, Jan Pieter Joosten, Els Terium, Wies Cuppens

Onze kunstgroep is meer dan 20 jaar samen onderweg. Ontstaan uit overgebleven cursisten van dag-ateliers in Kinrooi. Iedere donderdagavond komen we samen in het atelier van Nicole Schoonwater op de Manestraat in Neeritter. Ieder is met zijn eigen werken bezig en onderling wordt er gestimuleerd en gemotiveerd dan wel gecorrigeerd met respect voor elkaars werk uiteraard.

Tijdens de cultuurroute tonen wij onze werken in de tuin bij Jan Pieter Joosten op de haardtsraat 8 en zullen daar zelf aan het tekenen/schilderen zijn.

Wie interesse heeft om zich bij ons aan te sluiten kan tijdens deze dag kennis maken met onze groep.
 

5mei Venster van Leo Timmermans bij Carinne's Hairstyle

http://www.leotimmermans.com/
 

Annie van de Kruys
schilderijen

Het is een interessant en boeiend proces om open te staan voor inspiratie en gedrevenheid. Om met kleur en kwast te proberen van alles weer te geven zoals ik de dingen zie en beleeft. Het resultaat is vaak onvoorspelbaar en spannend.http://www.coloriet.net/annie-van-de-kruys-1 

Ger Billekens - schilderwerken

"Mijn onderwerpen en technieken zijn zeer verscheiden, waaronder: tekenen met potlood, houtskool, pen en inkt, acrylverf, olieverf, aquarelverf. Als onderwerpen kies ik veelal landschap, abstract/kubisme en portrettekenen." 

Alfons Pisters Vioolbouw

De foto toont een raam van mijn werkplaats aan Gasthuisstraat 3, waar al zo'n twintig jaar lang strijkinstrumenten worden gebouwd. Het raam is ingericht als een etalage waarin een strijkkwartet hangt (twee violen, een altviool en een cello), gebouwd in deze werkplaats.
Ook zijn er enkele stadia te zien van de bouw van violen, van ruw houtblok tot speelklaar instrument. Alle instrumenten worden door mij van begin tot eind volledig met de hand gemaakt uit zorgvuldig geselecteerde blokken esdoorn en fijnspar.

Gasthuisstraat 3, Neeritter 

Caroline Kuppens
meubelstoffeerster

Caroline Kuppens is meubelstoffeerster. Zij heeft een 5mei Venster gemaakt speciaal voor de Cultuurweek.

 

Presentatie over het kerkorgel door Johan Zoutendijk
Hans Maes geeft een orgelconcert.

Zij zullen het bijzondere orgel van Neeritter voor u ten gehore brengen.Op dit moment wordt het orgel gerestaureerd en zullen nog niet alle registers bespeeld kunnen worden.

De kerk wordt al in documenten vermeld vanaf 1202. Het orgel is in 1863 vervaardigd door Pereboom en Leyser. Het orgel staat bekend om zijn prachtige klank!

Johan Zoutendijk
http://www.verschuerenorgelbouw.nl/nl/index.html
 

Inge Vermeulen
schilderwerken, keramiek, kettingen

Inge heeft ook dit jaar weer een 5mei Venster gemaakt speciaal voor de Cultuurweek! 

Pauline Breuer
Keramiek

Pauline stelt haar huiskamer en tuin open om al haar prachtige objecten van keramiek te bewonderen.

Kleur en kracht zijn belangrijke inspiratie-elementen voor haar. 

John van Roij - installatie speciaal voor 5 mei

Tijdens de cultuurroute in 2013 verraste John ons met een zeer bijzondere installatie en een originele 'verrekijker' die een extra speciale blik gunde op de mooie Neeritterse kerktoren.
We zijn benieuwd waarmee John dit jaar komt ? 

Elzbieta Bosmans
schilderwerken op divers materiaal 

Malgosia Klaczynska
portretfoto's 

Joanna Ordyniak
portrettekeningen

 


 

Lucia-Kwartet
houtblazerskwartet bestaande uit Willy Moors: dwarsfluit, Jo en
Jack Hecker: klarinet en André Hurxkens: bas-klarinet.

"We zijn 4 enthousiaste muzikanten, die zowel in verenigingsverband (Harmonie St, Lucia) alsook in kwartetsamenstelling al een aantal jaren samen muziek maken. Ons repertoire is nogal gevarieerd: Mozart, Bach, Tielman Susato, maar ook Lennon/McCartney en Latin-muziek."

Omdat er voor een dergelijk houtensemble weinig muziek voorhanden is, worden de arrangementen vooral binnen het kwartet zelf gemaakt. Eigen arrangementen van Jo Hecker en André Hurxkens !


lucia-kwartet


 

Tei van Neerven
Ontwerper en maker. Kanzie.

Parkstad is tijdens een internationale conferentie in Dallas uitgeroepen tot de nummer 1 toeristenbestemming van de wereld.
En wist je dat er overal in Parkstad beelden en andere kunstwerken van Kanzie staan? En dat Kanzie nu werkt aan 6 nieuwe beelden voor deze prachtige streek... Onze bescheiden Tei kan je daar tijdens de cultuurroute alles over vertellen. :-)

http://www.kanzie.nl 

Craycin Route
Onderzoek door 'weten"schappers naar de juiste locatie van de Veste Craycin. Een romantisch 'verhaal' in 25 delen dat je kunt lezen in de buitenlucht.

Al meer dan tien jaar wordt er in heel Nederland gezocht naar de plek waar Craycin zich moet hebben bevonden. Een paar jaar geleden ook al hier in de buurt bij de Uffelse Watermolen. Nu dus onderzoek in Neeritter zelf.

 

 

Er zijn meer dan 17 locaties, zie plattegrond. Hier alvast enkele foto's.


 

Suikerschuur
De Suikerschuur, voorheen een suikerschuur en nu een 'Bed & Breakfast'.

Tijdens de cultuurweek op dinsdag 3 mei
een avond met gedichten, afrikaanse liedjes en cello muziek.


http://www.suikerschuur.nl/

suikerschuur neeritter

 

De Armenmolen

Molenstraat 12.

Vertellingen en concerten. 

Informatiecentrum Driessensstraat

Driessensstraat 30

Hier is onder andere ook de filmmiddag voor de kinderen.

 

Lambertuskerk

Driessensstraat 24

Diverse concerten


 

't Törp

Driessensstraat

Hier is ook de Harmoniezaal

cafe zaal 't torp

 

Kanzie

Bosstraat 13
Kanzie

 

De Sjottegaffel

Bosstraat

Een avond 'Praatjes met Plaatjes!' 

De tuin van Rina en Anton Rutten

Deze prachtige tuin is rond 5000 M2 groot, gelegen in het historische overstromingsgebied van de Itterbeek en "beschikbaar" voor een "wandeling" tijdens de cultuurweek.
De overgang met de omgeving bestaande uit zandgrond naar het overstromingsgebied van de beek (bestaande uit leem/grove zandgrond) is precies op de grens van de tuin en nog goed in het landschap te zien. Dit loopt door in het beschermd natuurgebied "dal van de Itterbeek", direct achter de tuin.
Samen met de tuin van Vijverbroekstraat 13, was het oorspronkelijk in gebruik als de groente en fruittuin van de franse paters die in het Hoge Huis op de Driessenstraat woonden.

De Itterbeek in zijn natuurlijke staat stroomt door de tuin en op verschillende plaatsen zijn sporen van bevers te vinden. Jonge wilgenbomen zijn tot boven de grond afgeknaagd en de karakteristieke sporen zijn nog zichtbaar.
 

Pastorieke

Driessensstraat

 


pastorieke

 

Gonnie Kessels

Bosstraat 35 

De Heerlyckheid

Lambertusstraat 50

 

oa expositie

 

De cultuurweek van 1 t/m 8 mei 2016 in Neeritter is een vrij en volkomen onafhankelijk initiatief van kunstenaars en muzikanten en gedragen en mogelijk gemaakt door de inwoners van Neeritter en door de deelnemers zelf.
Georganiseerd zonder subsidie of commerciële sponsoring, en volledig onafhankelijk.
De activiteiten zijn zoveel mogelijk gratis voor de bezoekers en hebben geen commercieel doel, maar zijn om te geven, te delen en te vieren.

           sandwichbord cultuurweek neeritter

terug naar boven