Filmopnames voor het lied 'Polly Jean' op 5 mei tijdens de cultuurroute.
Iedereen die dat leuk vindt, jong en oud, kan hieraan meedoen. Het worden allemaal korte opnames achter elkaar, steeds van één persoon, die niet meer dan een paar minuten in beslag nemen.

Kinderen, maar ook volwassenen, kunnen tijdens de opnames laten zien wat het mooiste, belangrijkste of leukste ding is dat ze kennen, of wat het belangrijkste in hun leven is.
Dat zijn ook de dingen die samen met jou gefilmd zullen worden. (Je hoeft niks te zeggen!) Wat kan het zijn: een bijzondere foto, favoriet speelgoed, een favoriete knuffel, een boek of een bladzijde uit een boek, (de naam van) een film, een citaat, een tekening, je favoriete groente, etc etc.
Je brengt het voorwerp of een afbeelding daarvan mee (of bijvoorbeeld een tekening die je daarover hebt gemaakt), en we filmen jou samen met wat je wilt laten zien.
De enige maatstaf is dat het blij of/en opbouwend is, en geen commerciële, godsdienstige of politieke reclame. Ben je minderjarig en wil je meedoen, dan willen we graag dat je een briefje bij je hebt met de schriftelijke toestemming van ouders of voogd als die er niet zelf bij zijn.
Op welke plek of plekken in Neeritter de opnames zullen zijn is later hier terug te vinden. We denken aan bijvoorbeeld het schoolgebouw of de harmoniezaal. Maar het kan ook zijn dat we wel 30 verschillende plekken in het dorp gaan gebruiken.

Hier is de link naar 'Polly Jean', het liedje waar de opnames bij zullen komen: https://youtu.be/QYNTZoUWnIg

klik hier om terug te gaan naar de website van de cultuurweek in Neeritter